Японський пепсин «Мейто» дасть Вам приготувати смачний сир (бринзу та ін.) у домашніх умовах без зайвих
ХлопоТ.
1 пакетик (1 г) пепсина розрахований на 100 літрів молока.
Пепсин (мікробіальний ренін)
Meito застосовується під час виробництва м'яких і твердих сортів сиру як у домашніх умовах, так і на виробництвах.
За допомогою пепсину Meito можна виготовити: звичайний домашній сир, розсольні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito — натуральний продукт, що містить молокосвертувальні ферменти.
Ці ферменти є специфічними протеази.
, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужному ферменту.
вага: 2 грами
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Meito Sangyo |
Країна виробник | Японія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 35 ₴